Termálne kúpalisko

Vincov les

Termálne kúpalisko Vincov les je jedno z obľúbených a vyhľadávaných rekreačných stredísk západného Slovenska. V príjemnom prostredí a blízkosti mesta Sládkovičovo ponúka príjemný oddych a zábavu pre všetky vekové kategórie.

Na ploche 7 hektárov sa momentálne nachádza celkovo 6 exteriérových bazénov ktoré sú ohrievané alebo priamo plnené termálnou vodou s teplotou od 24 °C do 39 °C, ktorá má priaznivé účinky hlavne pri ťažkostiach pohybového ústrojenstva.

Súčasťou sedacej časti kľudového bazéna s horúcou vodou je perličkový kúpeľ. Kúpeľ prekrvuje pokožku, spomaľuje srdcovú činnosť, znižuje krvný tlak a zaťaženie svaloviny srdca. Pre plavcov je k dispozícii veľký 50 m plavecký bazén. Jeho siluetu dopĺňajú relaxačné bazény s rôznymi teplotami, ktoré uspokoja každého návštevníka. Súčasťou relaxačného bazéna sú masážne trysky, ktoré dokážu vodou masírovať šiju ale aj ramenné a chrbtové svalstvo.

Uvoľniť sa a relaxovať návštevníci vedia i v pokojnom a príjemnom prostredí areálu, ktoré je plné stromov a zelených plôch.
Ubytovanie v rámci areálu kúpaliska je formou kempingu.

Možnosť ubytovania v chatkách apartmánového typu aj formou kempingu je v susedskej Chatovej osade Vincov les.

KONTAKT

Termálne kúpalisko Vincov les
Vincov les 1900
92521 Sládkovičovo

+421 911 499 666

kupalisko@vincovles.com

www.vincovles.com